Bloggarkiv

torsdag 9 juni 2016

Det lilla i det stora


Tillsammans skapar vi förändring
 
 
Det har varit en turbulent vecka med mycket känslor som påverkat oss på olika sätt. Yttre energier som skapat kaos och synliggjort vad vi behöver se i oss själva för att skapa förändring utifrån vårt högsta bästa. Detta har skett på det kollektiva planet så många har upplevt känslomässiga stormar på olika sätt. 
De flesta vill ha förändring men alla vet inte hur de ska förhålla sig när starka känslor av sorg, skuld och ilska kommer upp. Oftast gör vi som vi brukar med att projicera ut det på andra eller gömmer oss bakom gamla försvar för att inte känna den sorg som finns i djupet av oss själva. Rädslan att blotta sin sårbarhet i tron att det är en svaghet gör att vi istället stöter människor bort ifrån oss. Istället för att våga öppna upp och ta emot kärlek som finns där..
Den djupa längtan efter att bli accepterad och älskad för den man är ligger oftast grunden av djupa svek ifrån bland annat sin mamma. 
Redan i fosterstadiet blir vi ett med den kvinna som bär oss, vi känner allt det som mamman upplever. Vi vet att vi påverkas av tankar, känslor och handling allt är energi och om dessa inte är utifrån kärlek skapas djupa präglingar i vårt medvetande som även manifesteras till blockeringar av minnen i våra celler.
Detta förs över från generation till generation och vi är ett med våra Förmödras skam, skuld och sorg. Och trots att vi är medvetna om detta så finns präglingarna kvar som yttras när vi utsätts för händelser som triggar dessa nedärvda känslor.
Själv utifrån ett shamanskt förhållningsätt ser jag alltid att dessa yttre händelser sker för att vi ska kunna medvetandegöra vad vi behöver hela och transformera för att kunna bli dem vi egentligen är.
Vi lever i en tid nu då ett stort skifte sker och ingen av oss kommer undan. Men vi alla har ett eget val hur vi vill förhålla oss till detta skifte av medvetandehöjande energi.
 Antingen kan vi ta vårt eget ansvar och ta hand om de sår som behöver läkas och det kan ske nu med lätthet i att vi lägger vår intention i att hela våra sår. Men också intentionen att förlåta det som varit i det förflutna för att bli fri. När jag helar mig själv hjälper jag även de generationer bakåt samt kommande. För vi är alla ett.
Vi kvinnor behöver förlåta och frigöra all den återhållna energi som lagrats inom oss i att hålla tillbaka våra känslor som vi anser fula eller skamfulla.
Vi måste hämta tillbaka vår kraft, den kraft som alla kvinnor har. 
Vi behöver vår kraft för att kunna kliva in i ett högre medvetande, transformera det som inte är kärlek, bryta ner illusioners slöjor att vi är separerade ifrån vår enda sanna moder.  Moder Jord och vår Kosmiska Moder. Hon älskar oss, håller oss och när oss.
 Men vi måste ta steget till försoning och förlåta oss själva för att vi tillåtet att svika oss själva i att vi separerat oss ifrån källan av allt liv.
Vi Kvinnor bär magin i vår Livmoder en kraft bortomför intellektens förmåga att förstå. Denna kraft i förening med den nya högre energin som vi nu har tillgång till just nu i denna stund. I den förening  kan det nya födas fram.
Håll intentionen stark att du är hel alltid varit hel och kommer förbli hel, se dig själv och dina närmaste frigöras ifrån all tung energi, alla präglingar upplösas, släpp dem du älskar fria genom att skölja dem med ljus och kärlek inför din inre blick. Din intention är grunden till den förändring du vill göra. Det helande arbete du gör nu påverkar också det kollektiva. Vilket innebär att vi alla hjälps åt att skapa mer kärlek och ljus på vår jord. Jag vill ta mitt ansvar till en bättre värld för alla. Vill du?
Gaia Life!
       

1 kommentar:

Sandra sa...

Väl talat Ania. <3
Vill tillägga att detta också gäller männen lika mycket som oss kvinnor. <3
Kram