Bloggarkiv

onsdag 13 juli 2011

Gaia Meditation

Guidade meditationer på Gaias kursgård på torsdagar 18-21
www.gaialife.se

I morgon är det dags att mötas i cirkeln igen för att meditera tillsammans. Det är helt underbart när många människor mediterar tillsammans. Energierna blir starkare och healingkraften är så kraftfull.

Det är lika spännande varje gång vilka människor som känner sig kallade att komma. Det blir alltid som det ska. Jag överlämnar allt till universum och har tillit att allt blr bra.

Drop-in Meditation började jag hålla för mer än femton år sedan på Vallda säteri och nu är det dags igen. Fördelen med att komma och meditera när du vill är att du är fri. Du behöver inte anmälla dig till en hel termin som naturligtvis är bra om man är nybörjare. Men det kan vara skönt att komma när man känner att man är i behov av påfyllning och healing.

Fullmånen på fredag kommer påverka oss redan i morgon. Jag välkomnar dig att ta din plats i cirkeln. Du guidas in i dig själv till källan av allt liv. För att ta ännu mer plats i dig själ och i ditt hjärta. Änglarna kommer vara med oss och Moder Jord Gudinnan omfamnar oss med ny energi och kraft.
Namasté


Inga kommentarer: